Zayi ilanı kayıp ilanlarıdır. İlan sayfalarında kişilerin veya firmalar kaybettikleri ve hükümsüzdür diye yayınlanan ilanlardır. Kayıp ilanları yani zayi ilanlar gazetelerin kayıp evrak ve kayıp kimlik olan sayfalarında alfabetik sıra ile yayınlanmaktadır.

Firmalar fatura, kaşe, imza sirküsü, ruhsat, iş yeri levhası gibi önemli belge ve evraklarını kaybetmeleri durumunda gazeteye zayi ilanı vererek yeni evraklarını çıkarttırmak için eski kaybolan evraklarını hükümsüzdür olarak yayınlatırlar.

Aynı şekilde bireyler de ehliyet, nüfus cüzdanı, kimlik, diploma, geçici mezuniyet belgesi gibi evrak ve kimliklerini kaybetmeleri durumunda gazeteye ilan vererek yenisini çıkarttırıp, eskilerinin hükümsüz olmasını sağlarlar.

Sizler de evrak, kimlik belge gibi ilanlarınızı kaybetmeniz durumunda gazeteye zayi ilanı vererek kendinizi oluşabilecek olumsuz durumlara karşı güvenceye alın.

Zayi ilanı vermek, ilanların örnekleri, yayınlanan ilanlar ve gazeteye zayi ilanı verme işlemleri için ilan servislerimize ve ilan bürolarımıza 7/24 ulaşabilirsiniz.

Zayi ilanı verme merkezi.