Sıkça Sorular Sorular2018-09-16T22:03:45+00:00

İlanım Ne Zaman Yayınlanır ?

Sabah Gazetesi ilan sayfalarına bizi arayıp ilan vermeniz durumunda ilanlarınız en hızlı şekilde hazırlanıp, ilan metni düzenlenip hemen yayına alınmaktadır.

Gazete ilanları hemen ertesi gün gazeteler de yayınlanmaktadır.

Sabah Gazetesi Türkiye Geneli baskısı, İstanbul Baskısı, İzmir (Ege) Baskısı, Adana ve Antalya Baskısı gibi ilanınızın hangi bölgede, şehirlerde yayınlanmasını istiyorsanız ertesi günkü gazeteler de ilanınızı kolaylıkla görebilirsiniz.

İlan Ücreti Nasıl Hesaplanır ?

Gazete ilan ücretleri hesaplaması yapılırken ilanın kelime sayısı hesaplanmaktadır. Kelime sayısı ile ilanın fiyatı değişmektedir. 6 kelimelik bir ilanın fiyatı ile 9 kelimelik bir ilan fiyatı farklılık göstermektedir.

Ayrıca ilan metninde başlık kullanımı, alt üst çizgi kullanımı ve gri, sarı zemin kullanımı da ilan fiyatlarını değiştirmektedir.

Sabah ilan servisini aradığınızda sizler için ilan metninizi hemen birlikte oluşturup, hesaplayıp, kampanya bilgileri gibi tüm detayları sizlerle paylaşıp bilgilendirme yapmaktayız.

İlan Verdiğinize Dair Belge Veriliyor Mu?

Gazete ilanlarınızı verdiğinize dair belge ve evrak vermekteyiz.

İlanlarınızı verdiğiniz takdirde ilan merkezimiz tarafından size gazete ilanı faturası gönderilmektedir. Dilerseniz mail yolu ile dilerseniz de hem mail hem de kargo ile sizlere ilan verdiğinize dair olan evrak, belge ve fatura gönderimi yapmaktayız.

Gazete İlan Verme İşlemi Telefon ile Yapılır Mı ?

Gazete ilan verme işlemleri telefon ile yapılmaktadır. Bir çok müşteri ve firma Türkiye’nin her yerinden her gün telefon ile ilan verebilmektedir.

Yerimize gelmeye gerek kalmadan, bulunduğunuz her yerden gazeteye ilan vermek için bizi iletişim telefonlarımızdan veya şirket cep telefonu numarasından aramanız yeterli olur.

İlan Ver sayfamızdan ilan formu göndermeniz durumunda ise size en kısa sürede hemen dönüş sağlanmakta ve gazete ilan verme işlemleriniz başlamış olmaktadır.

İletişim sayfamızdan mail adresimize ilanlarınızı göndermeniz durumunda mail olarak ve telefon ile sizlere geri dönüş en kısa zamanda sağlanır.

Kayıp İlanı Nereye Verilir ?

Kayıp ilanı da gazeteye verilmekte ve yayınlanmakta olup gazete ilan ajansımıza kolaylıkla verebileceğiniz ilan türüdür.

Kimlik, evrak ve belgeler kaybedilmesi durumunda tek bir telefon ile ilan merkezine kayıp ilanı verilir.

Nerelerden Gazeteye ilan Verebilirim ?

Gazete ilanlarınızı bulunduğunuz her şehirden bizi arayıp telefon ile verebilirsiniz.

Herhangi bir yere gitmenize gerek kalmadan, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm illerden nerede olursanız olun telefon ile arayıp ilan verme işlemi yapabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Kimliğimi Kaybettim Kayıp İlanı Vermek İstiyorum Ne Yapmalıyım ?

Nüfus cüzdanı ve ehliyet gibi kimlik niteliğinde olan kimlik kayıp ilanlarınızı her saat bizi arayıp gazeteye kayıp ilanı olarak verebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey ilan ver sayfamızdan ilan formu doldurmak veya bizi direk olarak irtibat telefonlarından aramanız yeterli olur. Bu yöntem ile kimlik kayıp ilanlarınızı doğru bir biçimde vermenizi sağlamaktayız.

Yurt Dışına Gazete İlanı Verebilir Miyim ?

Türkiye genelindeki tüm illere gazete ilanı verebileceğiniz gibi yurt dışındaki yayın yapan gazetelere de ilan verebilirsiniz.

Yurt dışında yayınlanmak üzere ilan vermek istiyorum diyorsanız bize ulaşıp ilanınızı söylemeniz yeterli olacaktır.

Bir çok ülke de ilanınız ertesi gün yayınlanmaya başlamaktadır.

Ankara Taşra Baskısı Verilen İlanlar Hangi Şehirlerde Yayınlanır ?

Ankara Taşra Baskısında verilen ilanların tümü aşağıdaki illerde yayınlanmaktadır.

Aksaray, Akşehir, Amasya, Bartın, Çankırı, Çaycuma, Çorum, Devrek, Eskişehir, Gerede, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Merzifon, Nevşehir, Polatlı, Şereflikoçhisar, Seydişehir, Sivas, Sorgun, Sungurlu, Tokat, Turhal, Yerköy, Yozgat il ve ilçelerinde yayınlanır.

İzmir Taşra Baskısında Verilen İlan Hangi Şehirlerde Yayınlanmaktadır ?

İzmir Taşra baskısından verilen herhangi bir gazete ilanı aşağıdaki bölgelerde yayınlanır.

Akçay, Aydın, Ayvalık, Balıkesir, Bergama, Bodrum, Çanakkale, Denizli, Didim, Ezine, İncirliova, Kula, Kuşadası, Manisa, Marmaris, Milas, Muğla, Nazilli, Ortaca, Salihli, Tire, Turgutlu, Uşak gibi il v ilçelerde yayınlanmaktadır.

Adana Taşra Baskısındaki Bir İlan Hangi Şehirlerde Çıkar ?

Adana Taşra Baskısında yayınlanacak olan ilan aşağıdaki şehirlerde yayınlanır.

Adıyaman, Antakya, Batman, Ceyhan, Ceylanpınar, Diyarbakır, Doğanşehir, Dörtyol, Elazığ, Elbistan, Erdemli, Ereğli, Gaziantep, İskenderun, Kadirli, Kahramanmaraş, Kilis, Kozan, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Nizip, Osmaniye, Pozantı, Şanlıurfa, Silifke, Siverek, Tarsus, Tunceli, Viranşehir il ve ilçelerinde yayınlanır.

İlanım Ne Zaman Yayınlanır ?2018-09-11T17:05:19+00:00

Sabah Gazetesi ilan sayfalarına bizi arayıp ilan vermeniz durumunda ilanlarınız en hızlı şekilde hazırlanıp, ilan metni düzenlenip hemen yayına alınmaktadır.

Gazete ilanları hemen ertesi gün gazeteler de yayınlanmaktadır.

Sabah Gazetesi Türkiye Geneli baskısı, İstanbul Baskısı, İzmir (Ege) Baskısı, Adana ve Antalya Baskısı gibi ilanınızın hangi bölgede, şehirlerde yayınlanmasını istiyorsanız ertesi günkü gazeteler de ilanınızı kolaylıkla görebilirsiniz.

Go to Top