Geçici Koruma Kimlik Belgesi Kayıp ilanı

Geçici Koruma Kimlik Belgesi Kayıp ilanı vermek için ilan servisimizi iletişim kısmındaki telefon numaralarından sabahgazeteilan.com/gazete-ilan-telefonlari/ aramanız yeterlidir. Ayrıca Whatsapp ilan Hattı: 0532 675 85 15 nolu telefondan whatsapp yolu ile ilan verebilirsiniz.

Ülkemize gelen Suriyeliler için verilen kimliklerin kaybolması durumunda yeni kimlik çıkarttırmak için gazeteye kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir. Siz de geçici kimliğinizi kaybettiyseniz ilan servisimizi arayıp gazeteye geçici koruma kimlik belgesi kayıp ilanı veriniz.

Geçici Koruma Kimlik Belgemi Kaybettim

Kimliklerin kaybolması durumunda yeni kimlik başvurusu için gazete ilanı gereklidir. Haftanın her günü, günün her saati açık ve hizmet vermekte olan kayıp ilanı büromuzu iletişim kısmından arayın veya whatsapp telefonundan ilan verme işlemi yapınız. Son derece kolay adımlar ile uygun fiyata geçici kimlik kayıp ilanı verin.

İstanbul, Ankara ve diğer tüm illerden büromuza gelmeden geçici kimlik kayıp ilanlarınızı zahmetsizce ucuz fiyatlı verin. Bulunduğunuz her yerden telefon ile gazete ilanı vermek için bizi arayınız.

Ayrıca yabancı tanıtma kimlik belgesi, ön kayıt belgesi gibi tüm kaybolan evrak ve kimliklerinizin ilanlarını buradan ekonomik fiyata verebilirsiniz.

PTT (Postane) yolu ile ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Banka havalesi, EFT yolu ile de ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödeme seçenekleri imkanlarımız mevcuttur. Kolay ödeme seçenekleri ile ilan verebilirsiniz.

Geçici Koruma Kimlik Belgesi Kayıp ilanı örnekleri

GEÇİCİ koruma kimlik belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Yusuf Ahmad Hamo

10.09.2018 tarihinde geçici koruma kimlik belgelerimizi kaybettik. Hükümsüzdür. Ammar AL ALI/ 99047232223 , Yusuf AL ALI/ 99047283421

GEÇİCİ koruma ön kayıt belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Hala Ahmad ALI/ 99287568752
ANKARA Valiliğinden aldığım 99122032711 TC nolu geçici koruma kimlik belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Dıma ALSALEH/ 99276598623
Yukarıdaki ilan örneklerinden bulunduğu gibi ilanlarınızı kolaylıkla gazeteye verebilirsiniz. Sabaha geçici koruma kimlik belgesi kayıp ilanı vermek için ilan servislerimizi haftanın her günü arayınız. İlanlarının hemen ertesi gün yayınlanmaktadır. Ayrıca ilanlarınız en uygun fiyata yayınlanır. Whatsapp telefonumuz günün her saati açıktır. İlanlarınızı isterseniz whatsapp gazete ilan hattımıza da gönderebilirsiniz.
Sabah Gazetesi Kayıp ilanı Bürosu