Faturaların koçan olarak veya tek bir nüshasının kaybolması durumunda vergi daireleri gazeteye fatura kayıp ilanı vermenizi ve bu ilan ile başvuru yapmanızı istemektedir. Faturalarınızın kaybolması durumunda nereye ilan verilmelidir ? Fatura kayıp ilanı nereye verilir ? gibi soruların yanıtları ile gazeteye fatura kayıp ilanı vermenizi kolay yöntemler ile açıklayalım.

Sabah gazetesine fatura kayıp ilanı vermenin bir çok yolu ve yöntemi bulunmaktadır. Kaybolan faturaların seri numaraları ve hangi firmaya ait olduğu belirlenerek bizi aramanız durumunda Sabah gazetesine fatura kayıp ilanlarınızın verilmesini kolay yollar ile sağlayabilirsiniz.

Uygun fiyat avantajlarının sunulduğu Sabah gazetesi ilan büromuz ile gazeteye fatura kayıp ilanı verme işlemlerinizi kolay yöntemler ile halledebilir, anında gazete ilanı hizmeti alabilirsiniz.

7 gün 24 saat İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerden bize ulaşabileceğiniz gibi Türkiye’nin her şehrinden bizleri telefon ile arayıp fatura kayıp ilanı hakkında bilgi edinebilir ve gazeteye fatura kayıp ilanı vermek için işlem yapabilirsiniz. Gazete ilanları hakkında bütün fiyat ve detay bilgilerine www.gazeteilanvermek.com sitesinden de istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Saat fark etmeksizin sizlere 24 saat boyunca sürekli olarak, kesintisiz hizmet sunan ilan servisimiz sayesinde gazeteye kayıp fatura ilanı vermeniz kolaylaşmaktadır. Eğer sizler de şahıs veya firma olarak faturalarınızı kaybettiyseniz gazeteye fatura kayıp ilanı vermek için bizlere iletişim telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

Sabah Gazete Kayıp ilanı Servisi

Fatura Kayıp ilanı örnekleri;

  • 101- 150 arası 1 koçan faturamızı kaybettik. Hükümsüzdür. Tasfiye Halinde Simar Market Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Beyoğlu VD. 7700176720
  • SERİ-A 033695- 033696- 033697- 033698- 033699- 033700 nolu irsaliyeli faturalarımı kaybettim. Hükümsüzdür. Erol EROĞLU Ulus VD. 17614036738