Baş sağlığı ilanları vefat eden kişi için ailesi, arkadaşları, dostları veya yakınları tarafından verilen ilanlardır. Baş sağlığı ilanları gazeteler de 3×10, çeyrek sayfa, yarım veya tam sayfa olarak yayınlanmaktadır. Vefat ilanları ertesi gün yayınlanacak olan gazetelerde vefat ilan sayfalarında yer almaktadır.

Baş sağlığı ilanları fiyatlandırma olarak diğer ilanlar gibi değil de ölçülerine göre fiyatlandırılır. Yarım sayfa ilan ile tam sayfa ilan ücretleri farklılık göstermektedir. Ayrıca basılacak olan bölge ve şehirler de fiyatı etkilemektedir. İstanbulda yayınlanacak olan bir vefat ilanı ile Ankarada yayınlanacak olan baş sağlığı ilanı farklılık göstermektedir.

Baş sağlığı ilanı vermek için ilan servisi telefon ile aranıp ilan verilecek kişinin yazılmasını istediğiniz ilan metni kutu içerisinde yazılarak istenirse resimli veya resimsiz olarak yayına alınmaktadır.

Baş sağlığı dileyen firma veya kişilerin isimleri ilan metnini istenirse yazılabilir.

Her zaman açık ve online sizlere hizmet sunan baş sağlığı ilan servisi ile gazetelere veya gazeteye bağ sağlığı ilanlarınızı kolay adımlar ile zahmetsizce nerede olursanız olun verebilirsiniz.

Baş sağlığı ilanlarında en iyi fiyatlarla sizlere en kolay ilan verme adımları ile yardımcı olmaktayız. İlanları yayınlatmadan önce tasarımlarını ve gazetede yayınlanacak olan halini ve örneğini sizlere sunmakta ve görseli isterseniz hazırlamaktayız.

Daha önce yayınlanmış olan baş sağlığı ilan örneklerini sizlere göstererek sizlerin çok daha iyi fikir edinmesini sağlayıp, hızlı ve pratik bir biçimde sizlere ilan seçeneklerini sunan ilan servisi sayesinde tüm baş sağlığı ilanlarınızı gazetelere vermenizi sağlıyoruz.

Baş sağlığı ilan servisi.