ATR belgeleri firmalar açısından önemli ve kıymetli evraklar arasında yer alır. ATR belgesinin herhangi bir sebep ile kaybedilmesi durumunda gazeteye ATR dolaşım belgesi kayıp ilanı verilerek yeni ATR belgesi başvurusu yapılır.

Sabah gazetesi seri ilan sayfalarında her gün yayınlanan kayıp ilanları arasında ATR dolaşım belgesi kayıp ilanları da yer almaktadır. ATR dolaşım belgesi kaybeden firmalar ve şirketler kayıp ilanları verip, eski evrağın hükümsüz olmasını ve yeni evrak başvurusu yapmaları için ilan vermektedirler.

Firma ve şirket olarak siz de ATR belgenizi kaybetmeniz durumunda;

ATR belgemizi kaybettik ne yapmalıyız ?

ATR belgesi kayıp ilanı nereye verilir ? diye düşünmenize gerek kalmadan Sabah gazetesi ilan servisimizi arayın ve ucuz fiyatlı bir biçimde gazeteye atr dolaşım belgesi kayıp ilanının kolaylıkla verilmesini sağlayın.

7 gün 24 saat hizmet sunan Sabah ilan ajansı sayesinde ATR dolaşım belgelerinin kayıp ilanlarını zahmetsizce her yerden bizi arayıp verebilirsiniz. Türkiye’nin her ilinden zahmetsizce ilan verin.

Sabah Kayıp ilan Ajansı

ATR Dolaşım Belgesi kayıp ilanı örnekleri;

  • Doğapak Ambalaj ve Makina San. Tic. A.Ş. adına 21.09.2015 tarih 15343100EX193342 sayılı ihracat beyannamesine ait S0307830 tepe numaralı A.TR Dolaşım Belgesi zayi olmuştur. Hükümsüzdür. Beylikdüzü Vergi Dairesi – Vergi Numarası: 3080508989
  • Fortis Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. firması adına düzenlenen R 0112792 nolu 07.11.2014 tarihli A.TR dolaşım belgesi kaybolmuştur. Hükümsüzdür.