Toplantı ilanları gazetelerde yayınlanmakta olan genel kurul toplantıları veya olağan genel kurul toplantı ilanlarına verilen genel isimdir. Toplantı ilanları veya genel kurul ilanları Türkiye geneli yayın yapan gazeteler de yayınlanmaktadır. Bir çok kişinin görmesi ve üyelerin katılması açısından bu tarz ilanlar verilirken tirajı yüksek gazeteler ve geçerlilik oranına sahip gazeteler tercih edilmelidir.

Sabah Sarı sayfalara toplantı ve genel kurul ilanı verme işlemleri için ilan servisimizi gece – gündüz her zaman arayıp ulaşabilir ve gazeteye duyuru ilanlarını verebilmektesiniz. İlanlarınız özenle hazırlanıp, doğru ve düzgün bir biçimde anında yayınlanmaktadır.

Genel kurul ve toplantı ilanlarında toplantının yapılacağı dernek, kuruluş ve şirket ismi, yer, saat, toplantının içeriği detayları ve gündem maddeleri yer almaktadır. Üyelerin çağrılması ve toplantının yapılabilmesi açısından gazete ilanı büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple gazete ilanı verilir.

Doğru, anlaşılır ve geçerlilik oranı olan duyuru, toplantı ilanı vermek için Sabah gazetesini tercih etmeniz ekonomik açıdan sizlere avantaj sağlarken, ilan servisimizi aramanız son derece hızlı ve kolay bir biçimde ilan vermenizi sağlamaktadır.

Tüm şehirlerden iletişim ve ilan telefonlarından bizi arayıp ulaşabilir ve mail yolu ile ilan metninizi gönderebilirsiniz. İlan metni yok ise hazırlama aşamalarında da sizlere yardımcı olmaktayız.

Dernek, genel kurul gibi toplantı ilanlarınızın yayınlanmasını her zaman uygun fiyatlarla sağlamakta olan Sabah ilan servisi 7/24 açıktır.

Siz de dernek veya şirketiniz için yıllık veya 6 aylık toplantı ilanı verme işlemlerinizi bizlere ulaşıp kolayca yapabilirsiniz.

En uygun fiyat seçenekleri ile Sabah gazetesine toplantı ilanlarınızı verme işlemlerinizi gerçekleştirin.

Sabah gazete ilan servisi.