Genel kurul ilanları ulusal gazeteye verilmekte olan Türkiye geneli yayınlanan duyuru ilanlarıdır. Sabah gazetesi genel kurul ilanlarında daha uygun fiyatlı gazeteler arasında yer alır. Sabah gazetesine genel kurul ve duyuru ilanı vermek isteyenler için hazırlanan ilan servisi sitesi ile genel kurula davet ilanlarını kolaylıkla verin.

Ulusal ve günlük yayınlanan gazeteler arasında yer alan Sabah gazetesine ilan vermek için hazırlanan sitemiz üzerinden genel kurula davet ve genel kurula çağrı ilanı verebilir, olağanüstü genel kurul ilanlarınızı da duyuru başlıklarında yayınlatabilirsiniz.

İstanbul, Ankara ve İzmir, Bursa gibi tüm illerden Sabaha genel kurul ilanı vermek için yapmanız gereken tek şey Sabah ilan ajansımızı aramak olacaktır. Sabah gazete ilan ajansını aramanız durumunda gazeteye genel kurul ve duyuru ilanlarını kolay bir biçimde verebilirsiniz.

Türkiye’nin her şehrinden Sabah gazetesine duyuru ilanı vermek istiyorum dediğiniz anda bizi aramanız ilan vermeniz için yeterli olacaktır. Sabah ilan ajansı olarak sizlere 7 gün 24 saat her zaman gazete duyuru ilanı hizmeti sunmaktayız.

Sabah gazetesine duyuru ilanı olarak her türlü ilanlarınızı ucuz fiyatlandırma seçenekleri ile almakte ve yayınlamaktayız. Sabah seri ilan ajansı olarak sizlere her saat hizmet sunmakta ve uzman kadromuz ile gazete ilanları konusunda destek sunmaktayız.

Yayınlamak istediğiniz genel kurul ilanınızı ilan örnekleri olarak sizlere daha önce yayınlanmış ilan metinleri göndererek de ilanlarınızın metinlerini hazırlamanıza yardımcı olmaktayız.

Sabah ilan ajansımızı her yerden kolaylıkla arayıp, Sabah gazetesine duyuru ilanı verme işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve gazete ilanı verebilirsiniz.

Sabah Gazetesi Seri ilan Servisi.