Günlük yaşantımız esnasında sıkça kaybettiğimiz, yolda seyir halindeyken veya herhangi bir sebepten ötürü kaybedilen plakaların kayıp ilanı şeklinde hükümsüzdür olarak gazete ilanı verilmesi son derece faydalıdır. Verilen plaka kayıp ilanları sayesinde ileriki günlerde yaşanabilecek olumsuz durumlar karşısında tedbir almış olmaktayız.

Plakalarımızdan ikisi veya bir tanesinin bile kaybolması durumunda gazeteye kayıp ilanı vermemiz önemlidir. Sabah kayıp ilanı merkezi ile plaka kayıp ilanlarının gazeteye verilmesi işlemleri kolaylıkla yapılır. Kaybettiğiniz plakanızı gazete ilanı vererek hükümsüzdür şeklinde yayınlamanızı önemle tavsiye ederiz.

Sizler de plakanızı kaybetmeniz durumunda; plakamı kaybettim ne yapmalıyım ? Plaka kayıp ilanı vermeli miyim ? Plaka kayıp ilanı nereye verilir ? diye düşünmenize gerek kalmadan Sabah gazetesine uygun fiyat ayrıcalıkları ile plakalarınızın kayıp ilanını verin. Tedbirinizi almış olun.

Sabah gazetesine plaka kayıp ilanı vermek için bizlere her gün 24 saat boyunca ulaşabilir ve uygun fiyatlı gazete kayıp ilanları vererek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Sabah gazetesi kayıp ilanı departmanı

Plaka kayıp ilanı örnekleri;

  • 34.HUH.30 plakalı aracımın ön plakasını kaybettim. Hükümsüzdür. Sevil Kardeşoğlu
  • 06.SS.421 nolu plakamızı kaybettik. Hükümsüzdür. Mehmetler Temizlik Sanayi Ticaret Ltd. Şti.