Sabah sarı sayfalara haftalık veya aylık gazete ilanları verebilir, bu ilanların daha uzun süre yayında kalmasını ağlayabilirsiniz. Sabah ilan sayfalarında ilanlarınız haftalık veya aylık yayınlanması durumunda hem internette Sabah gazetesi resmi sayfasında ilanınız yayınlanırken, hem de ilanlarınız Sabah gazetesi seri ilan sayfalarında gazetede yayınlanmaktadır.

Bu şekilde binlerce kişinin hem internette, hem de gazetede ilanlarınızın görmelerini sağlamaktayız. Verilen ilanlar çok daha hızlı etkileşime geçsin, ilanlarınız hemen sonuca ulaşsın diye sizlere en çok fayda göreceğiniz ilan kampanyaları ve ilan avantajlarını sunmaktayız.

İş ve işçi ilanları, gayrimenkul satış ilanı, kayıp, duyuru veya araba satış ilanı gibi bir çok ilan kategorisi sunmakta olan Sabah ilan servisi sayesinde haftalık ve aylık ilan vererek çok daha indirimli ilan seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Siz de firma veya şirket olarak Sabah seri ilanlar sayfalarında ilanlarınıza yer verin. Anında sizi sonuca ulaştıralım. Kolay ve avantajlı ilan paketleri ile ilanlarınız milyonlara ulaşsın.

Her yerden ilan iletişim telefonlarımızı arayıp gazeteye ilan verin. Uygun fiyatlı ve kolay ödeme seçenekli ilan servisi.

Sabah seri ilanlar servisi.