Vefat ilanların Sabah gazetesine verilme işlemlerini sağlayan Sabah gazete ilan bürosu vefat, cenaze, baş sağlığı ve taziye gibi anma ilanlarının alınmasını sağlayan en ekonomik ilan fiyatlarını sunan ilan servisidir.

Vefat ilan alımlarında ekonomik ve uygun fiyatlar sunan ve her daim kampanyalı fiyat seçenekleri ile vefat ilanı vermenizi sağlayan Sabah ilan ajansı sayesinde vefat ilanlarınızı kolaylıkla, yorulmadan zahmetsizce verebilirsiniz.

Vefat ilan sayfalarında yayınlanan cenaze ve taziye ilanlarınızı her saat dilediğiniz zaman aralığında Sabah ilan ajansımızı arayıp verebilirsiniz.

Türkiye’nin her illerinden bizlere (0216) 341 4130 nolu Anadolu Yakası hattından veya (0212) 286 6010 nolu telefonlarımızdan bizlere her saat ulaşıp gazeteye vefat ilanı verebilirsiniz. Ayrıca Sabah gazetesine vefat ilanı vermek için 24 saat boyunca sürekli olarak mobil hizmet alacağınız (0532) 675 8515 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Vefat ilanı vermek ile ilgili olarak www.gazeteilanvermek.com adlı siteden tüm detay ve bilgilendirmeleri alabilir ve gazetelere vefat ilanı vermek konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

İstanbul’dan, Ankara’dan, Adana’dan vefat ilanı verme işlemleri için bizlere bir telefon numarası ile ulaşabileceğiniz gibi tüm illerden bizleri arayıp ölçü ve boyut fiyatları ve indirimleri, güncel vefat ilan fiyatlandırması hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kaliteli hizmet, sürekli olarak ulaşılabilir iletişim telefonları, 24 saat vefat ilanı hizmeti alacağınız Sabah gazetesi vefat ilanı bürosu sizlere her zaman müşteri odaklı hizmet sunmaktadır.

Sabah Gazetesi Vefat ilan Bürosu