Sabah gazetesi ilan departmanını kayıp nüfus cüzdanı ilanınızın olması durumunda 7/24 arayıp gazeteye kayıp ve zayi ilanlarınızı uygun fiyatlı verin. Her yerden ödeme kolaylığı ve indirimli ilan ücretleri ile kayıp ilanlarınızı ve nüfus cüzdanı zayi ilanını yayınlatmak artık çok kolay bir işlemdir.

Nüfus cüzdanlarının kaybedilmesi durumunda gazete kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir. Gazeteye kayıp ilanı verirken ilanlarımıza tarih bilgisi, isim soy isim ve tc kimlik numarası yazdırmakta son derece fayda vardır.

Herhangi bir sebepten dolayı nüfus cüzdanı kaybettiğiniz de yeni nüfus cüzdanı ve kimlik çıkarttırmak açısından ve ileride kaybedilen kimlikle ilgili işlem yapılmaması için Sabah gazetesi kayıp ilan servisini arayıp kayıp ve zayi gibi ilanların yayınlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Kolay ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlı ilan verme işlemleri ile Sabah ilan merkezini bir telefonle arayıp gazeteye nüfus cüzdanı kayıp ilanı verme işlemlerini ve detaylı bilgileri her zaman bizi arayıp ulaşabilirsiniz.

Nüfus cüzdanı kayıp ilanı örneği;

22.08.2015 tarihinde Nüfus cüzdanımı kaybettim. Hükümsüzdür. Gökay Erbilci